Selecteer een pagina

The White Giraffe

The White Giraffe (TWG) is opgericht door Jasper van der Schaaf en biedt interim management en juridisch advies in verschillende (semi-)publieke organisaties. Voor TWG ontwierp ik het logo en de website. 

TWG staat voor een deskundige, doelgerichte en bovenal persoonlijke aanpak. Net als de albino giraffe is TWG nèt een beetje anders en wordt er veel waarde gehecht aan de organisatiecultuur en verbinding met de organisatie en haar medewerkers.

“Annemiek heeft mij goed, deskundig en inspirerend geholpen met het maken van mijn huisstijl. Het ging daarbij om een logo en de website. Daarbij heeft ze me ook geholpen met het verkrijgen van meer inzicht in de merkidentiteit van The White Giraffe. Annemiek is snel, deskundig en flexibel. Aanrader!”

Jasper van der Schaaf

Oprichter, The White giraffe

Beweeg over een afbeelding om meer te lezen.

Strategie sessie

Op het moment van starten was The White Giraffe nog een jonge onderneming. We begonnen dan ook met een strategie sessie,  om de kern van de merkidentiteit van TWG naar boven te halen. 

Het logo

De albino giraffe komt uiteraard terug in het logo. De boom representeert niet alleen het Afrikaanse landschap, maar staat ook voor groei en ontwikkeling (TWG is veel actief in het onderwijs). Daarbij zijn alle delen van het logo met elkaar verbonden, om de persoonlijke benadering van TWG, waarbij verbinding een belangrijke rol speelt, te benadrukken.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Heb je een vraag of interesse in een samenwerking?
Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op via contact@byannem.nl of vul het contactformulier in.

Tot snel!

Contact

by AnneM
Annemiek Schellenbach
Rotterdam
+31 (0)6 48 04 45 03
contact@byannem.nl
KvK: 75450879
BTW-nummer: NL002249508B50

Samenwerken?

Neem contact op via
contact@byannem.nl

Meer weten?

Privacy- en cookiebeleid
Algemene Voorwaarden