grafische vormgeving

Heb je hulp nodig bij het krachtig en helder visueel overbrengen van de boodschap van jouw organisatie? Deze boodschap kan van alles zijn, en kan dan ook op verschillende manieren visueel tot uiting worden gebracht. Het kan gaan om een logo dat de missie en visie van jouw bedrijf helder en krachtig representeert. Misschien is jouw onderneming net van start gegaan en heb je nog een website nodig of is je website toe aan vernieuwing. Het kan ook zijn dat je belangrijke gegevens binnen jouw organisatie wil communiceren met behulp van infographics. Samen met organisaties en ondernemers die een missie hebben de wereld een beetje mooier te maken, vind ik graag oplossingen voor dit soort vragen en behoeftes.

wat en voor wie

Voor maatschappelijk betrokken organisaties en ondernemers die waarde hechten aan duurzaamheid, cultuur en onderwijs en hulp kunnen gebruiken bij het:

Ontwerpen van een logo of de merkidentiteit
Denk aan visitekaartjes, briefhoofden, advertenties en promotiemateriaal. Aan de hand van een strategische sessie geven we vorm aan jouw boodschap.Vormgeven van een website
Een website die aansluit bij je merk en de gewenste functionaliteiten bevat. Deze kan ik in overleg zelf bouwen, of ik kan je doorverwijzen naar iemand in mijn netwerk.

Infographics
Het helder en volledig visueel communiceren van belangrijke data voor zowel interne als externe doeleinden.

wat levert het op?

Een heldere en krachtige visuele boodschap
Zowel binnen als buiten je organisatie zorgt dit voor eenheid en duidelijke communicatie.

Meer inzicht in je organisatie en waar het merk voor staat
Elk ontwerpproces gaat samen met een strategische sessie om de boodschap van jou en je bedrijf vorm te geven.

Klanten
Een zorgvuldig ontworpen visuele representatie van jouw merk of boodschap zorgt ervoor dat deze gaat leven bij de klanten die je wilt aantrekken.

Projecten

Bakkie Trots

Verpakkingsontwerp

The White Giraffe

Logo en webdesign

Houtfirma Groen

Logo ontwerp

Mijn werkwijze

Bij een mooie boodschap hoort een mooi ontwerp. Voor mij is dit een eenvoudig, helder ontwerp met oog voor detail. Het liefst verwerk ik er ook nog een vleugje humor of een knipoog in. Ieder project is anders en soms is een aangepaste werkwijze nodig. Voor elk project ga ik nieuwsgierig, zorgvuldig en analytisch te werk en bestaat het proces uit de volgende stappen:

 

1. Verkennend en verdiepend gesprek

We hebben een verkennend gesprek waarin we dieper ingaan op je bedrijf en je visie, zodat de te communiceren boodschap helder is en onze neuzen dezelfde kant op staan. Hier bespreken we ook de markt en kijken we naar de concurrent. Ook bepalen we hier de deadline en de contactmomenten.

2. Moodboard / flowchart / storyboard

Aan de hand van ons gesprek maak ik een moodboard, waarin stijl, sfeer, kleur, eventuele lettertypes naar voren komen. Als het gaat om een webdesign maak ik hier ook een globaal overzicht van de navigatiestructuur (flowchart) van de website. Voor een infographic schets ik hier een storyboard om de storyline te verifiëren.

3. Eerste ontwerpen

Wanneer moodboard / flowchart / storyboard zijn bepaald en goedgekeurd, ga ik aan de slag met het ontwerp. Ook nu zal ik verschillende mogelijkheden aanbieden.

4. Overleg en verwerking feedback

Na de verschillende ontwerpen besproken te hebben, zal ik de feedback verwerken om er zeker van te zijn dat het uiteindelijke ontwerp past bij jou en de organisatie.

5. Afronding

Wanneer je tevreden bent met het resultaat, stuur ik je alle bestanden toe en ontvang ik graag feedback op onze samenwerking.

 

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Heb je een vraag of interesse in een samenwerking?
Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op via contact@byannem.nl of vul het contactformulier in.

Tot snel!

Contact

by AnneM
Annemiek Schellenbach
Rotterdam
+31 (0)6 48 04 45 03
contact@byannem.nl
KvK: 75450879
BTW-nummer: NL002249508B50

Samenwerken?

Neem contact op via
contact@byannem.nl

Meer weten?

Privacy- en cookiebeleid
Algemene Voorwaarden