diensten

wat en voor wie

Voor sociaal-maatschappelijk betrokken organisaties die:

een visuele presentatie willen om hun boodschap (intern of extern) effectief over te brengen

We zijn visuele wezens en beeld blijft beter hangen dan tekst. Een visuele presentatie zorgt ervoor dat een boodschap beter beklijft bij het publiek.

een infographic of praatplaat willen inzetten om informatie inzichtelijk te maken en duidelijk en aantrekkelijk over te brengen

Infographics en praatplaten kunnen heel handig zijn wanneer het gaat om veel en complexe informatie die op een duidelijke manier gepresenteerd moet worden. Ik help je graag om tot de kern te komen.

hun huisstijl willen verrijken met illustratieve elementen
Het kan zijn dat jouw onderneming al een huisstijl heeft, maar hier nog iets aan ontbreekt. Illustraties kunnen het antwoord zijn en jouw huisstijl sprekend en levendig maken, zodat je boodschap krachtiger en duidelijker overgebracht kan worden. Denk aan een logo ontwerp, visitekaartjes, promotiemateriaal of een website.

wenskaarten willen voor zakelijk of privé gebruik
Om bijvoorbeeld je klanten op een leuke en persoonlijke manier op de hoogte te stellen van een verhuizing. Of voor persoonlijke trouw- of geboortekaartjes.

interesse hebben in illustraties voor een (kinder)boek of tijdschrift
het kan bijvoorbeeld gaan om een boekomslag, een (e-)boek als onderdeel van een (online) training of zelfs een meer persoonlijk project.

portfolio

Centraal Planbureau

Visuele presentatie

Guidehouse

Huisstijl, website, infographic voor Hybrid Heating Europe.

Het Team

Geïllustreerde portretten van bedrijfsmedewerkers

mijn werkwijze

Ieder project is anders. Een illustratie voor een infographic vereist een andere werkwijze dan illustratieve elementen voor een huisstijl. Bij elk project hecht ik waarde aan volledigheid, betrokkenheid en durf. Grondig onderzoek, betrokkenheid bij het onderwerp en de opdracht(gever) en het durven uitproberen van nieuwe stijlen en materialen om zo tot het gewenste resultaat te komen. Over het algemeen ziet het ontwerpproces er zo uit:

1. Verkennend en verdiepend gesprek

We hebben een verkennend gesprek waarin we dieper ingaan op je bedrijf en/of idee, zodat het doel helder is en onze neuzen dezelfde kant op staan. Hier bespreken we eventueel ook de markt en kijken we naar de concurrent. Ook bepalen we hier de deadline en de contactmomenten.

2. Moodboard

Aan de hand van ons gesprek maak ik een moodboard, waarin stijl, sfeer, kleur en eventuele lettertypes naar voren komen.

3. Eerste ontwerpen

Wanneer het moodboard is goedgekeurd, ga ik aan de slag met het ontwerp. Ook nu zal ik verschillende mogelijkheden aanbieden.

4. Overleg en verwerking feedback

Na de verschillende ontwerpen besproken te hebben, zal ik de feedback verwerken om er zeker van te zijn dat het uiteindelijke ontwerp past bij jou en de organisatie.

5. Afronding

Wanneer je tevreden bent met het resultaat, stuur ik je alle bestanden toe en ontvang ik graag feedback op onze samenwerking.

 

Heb je interesse in een samenwerking of heb je een project in gedachten en wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met me op, zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

 

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag of interesse in een samenwerking?
Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op via contact@byannem.nl of vul het contactformulier in.

Tot snel!

Contact

by AnneM
Annemiek Schellenbach
Rotterdam
+31 (0)6 48 04 45 03
contact@byannem.nl
KvK: 75450879
BTW-nummer: NL002249508B50

Samenwerken?

Neem contact op via
contact@byannem.nl

Meer weten?

Privacy- en cookiebeleid
Algemene Voorwaarden